Goodmorning! Breakfast time!

Discussion in 'General Cattle Discussion' started by OandS_CattleCo, Feb 25, 2015.

  1. OandS_CattleCo

    OandS_CattleCo New Member

    17
    0
    0
    Last edited by a moderator: Feb 25, 2015
  2. DoubleR

    DoubleR Repro Lover

    554
    0
    0
    We appear to be having some issues with this post's attachments. We're working on it. Sorry.
     

  3. OandS_CattleCo

    OandS_CattleCo New Member

    17
    0
    0
    @DoubleR okay no problem at all! Hopefully it works out. Thank you.
     
  4. DoubleR

    DoubleR Repro Lover

    554
    0
    0
    Are you using an app? If so which one?
    Thank you for your patience!
     
  5. OandS_CattleCo

    OandS_CattleCo New Member

    17
    0
    0
    Yes the one called "Cattle Forum"
     
  6. DoubleR

    DoubleR Repro Lover

    554
    0
    0
    Apple or Android? :)
     
  7. DoubleR

    DoubleR Repro Lover

    554
    0
    0
    Awesome! Thanks for the info! We're working on it. :)
     
  8. OandS_CattleCo

    OandS_CattleCo New Member

    17
    0
    0
    Okay thank you guys! If it doesn't work out feel free to delete it and I can try again later
     
  9. DoubleR

    DoubleR Repro Lover

    554
    0
    0
    Do the photos show up for you?
     
  10. DoubleR

    DoubleR Repro Lover

    554
    0
    0
    Our techs are still working on the problem. Thank you for your patience!
    Feel free and try posting your photos again. :) Hopefully they have it squared away.
     
    Last edited: Feb 26, 2015
  11. jbardellini

    jbardellini Member

    59
    0
    6

    From the I phone app you seem to need to touch the attachment to open the attached post and pictures. They seem to be formatted as an attachment rather than a link to a separate post


    Sent from my iPhone using Cattle Forum
     
  12. DoubleR

    DoubleR Repro Lover

    554
    0
    0
    Are they opening to other posts for you JBar?
     
  13. jbardellini

    jbardellini Member

    59
    0
    6

    Yes here is part of what opens for me with attachment 288 ImageUploadedByCattle Forum1425012319.789818.jpg ImageUploadedByCattle Forum1425012334.838708.jpg


    Sent from my iPhone using Cattle Forum
     
  14. jbardellini

    jbardellini Member

    59
    0
    6
    This is attachment 289 ImageUploadedByCattle Forum1425012391.616962.jpg


    Sent from my iPhone using Cattle Forum
     
  15. jbardellini

    jbardellini Member

    59
    0
    6
    Hope this helps the tech boys out . This was done on my iPhone 6 from the phone app


    Sent from my iPhone using Cattle Forum
     
  16. DoubleR

    DoubleR Repro Lover

    554
    0
    0
    Ok thanks. Same here. Obviously your pictures are posting correctly. So are mine
    ImageUploadedByCattle Forum1425012417.880043.jpg
    The techs are working on it. Thanks for the help JBar!
     
  17. OandS_CattleCo

    OandS_CattleCo New Member

    17
    0
    0
    Goodmorning. Strange... When I click on the attachments it takes me somewhere completely different then the photos I posted... Thank you guys for the help and keeping me updated so far. I will continue to post pictures soon! Maybe one later today! Have a good day!
     
  18. DoubleR

    DoubleR Repro Lover

    554
    0
    0
    The techs are working on it. :) Please post away. Hopefully it will work properly.
    Thank you for your understanding and patience. :)